Om Beta-Carotene ambre

Beta-Carotene Ambre inneholder spirulina og er MANGE GANGER KRAFTIGERE enn vanlig betakaroten. Gir en dyp, jevn og varig brunfarge!

Beta-Carotene Ambre kan stimulere immunforsvaret og øke fargepigmenter i huden så du blir raskere brun. Det kan motvirke solbrenthet, nattblindhet, soleksem og UV-stråleskader på huden, mens det beskytte huden mot fortidlig aldring. Bevare sommerens glød!

Bestill nå!

Prøv nå - få første måned GRATIS!

Bestill nå!

hvorfor betacaroten?

Nedenfor finner du flere gode grunner til at Beta-Carotene Ambre kan være nyttig for deg.

Sunn, skinnende hud!

Antioksidanten Betakaroten kan være veldig bra for både personer med soleksem, hud som lett blir solskadet og mennesker med lys hud. Når man har lys hud, er det lett å solbrent og det kan være vanskelig å få en dyp brunfarge. Med Beta-Carotene Ambre og solkrem, kan huden holdes fuktig og brunfargen varer lenger.

Gir deg en ekte, dypere brunfarge!

Betakaroten gjør at fettvevet under huden får farge, noe som gjør at huden ser brunere ut. Både med og uten sol kan kosttilskudd med betakaroten hjelpe med å gjøre at brunfargen blir dypere, jevnere og varer lenger. Dette gjelder også for de som føler at de ikke får nok ut av soling.

Unngå Spray Tan-katastrofer!

Spraytanning krever planlegging, forarbeide og vedlikehold. Noen opplever å bli for brune eller for oransjefarget og noen kan oppleve at fargen blir ujevn i det den er i ferd med å forsvinne. Fargen sitter i bare 5-7 dager mens prisene varierer fra ca. kr 300-500 avhengig av hvilken salong du bruker.

Prøv nå - få første måned GRATIS!

Bestill nå!